Werkvoorbereider

13 September 17:40 - Eindhoven
Omschrijving
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in een professionele, ambitieuze organisatie, dan is deze vacature mogelijk iets voor jou!

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van bouwprojecten. Zoals planning, kostenbewaking, tijdsbewaking en overige voorbereidende taken, tot en met de oplevering van het project. Je werkt nauw samen met collega werkvoorbereiders en rapporteert aan de projectleider. Je signaleert besteksafwijkingen, controleert werktekeningen en je draagt zorg voor een correcte projectadministratie en archivering. Je kan op meerdere projecten tegelijk worden ingezet, die kunnen verschillen qua omvang en tijdplanning.
Arbeidsvoorwaarden
Onze klantrelatie biedt:

- Een afwisselende en zelfstandige functie;
- Een jonge, dynamische en transparante werkomgeving;
- Ruimte voor ideeën en creatieve oplossingen;
- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (marktconform).

BedrijfsomschrijvingOnze klantrelatie is een familiebedrijf en betrokken bij de klant en maar ook bij elkaar. Zij hebben een passie voor vakmanschap en richten zich als bedrijf op de ontwikkeling, nieuwbouw en onderhoud. Van particulier tot industrie, van overheid tot bedrijfsleven, van zorginstelling tot woningcorporatie. Zij zijn in de kern een echte bouwer.

Oorspronkelijk is onze klantrelatie begonnen als bouwer in de onderaanneming. Daarbinnen specialiseerden zij zichzelf al gauw in bepaalde complexere processen en technieken. Dit heeft ertoe geleid dat zij gaandeweg zijn doorontwikkeld tot een aannemer die ook in hoofdaanneming al jaren vele projecten realiseert. Ook het managementteam bestaat uit echte bouwers. Van oudsher al een bouwbedrijf met passie voor vakmanschap.

Onze klantrelatie wordt als partner ingezet omdat zij vakmanschap en ervaring in de bouw hebben, maar ook door de toegevoegde waarde van hun kennis en advisering in het voortraject. Zij hebben een informele cultuur met ‘doen’ als uitgangspunt en zij streven er naar om duurzaam, vakkundig en doordacht te ontwikkelen en bouwen voor de opdrachtgevers waar zij mee samenwerken. Onze klantrelatie is een organisatie met korte lijnen en met alle aandacht voor het bouwproces. Zij zijn geen bouwmanagement-aannemer maar een echte bouwer, waarbij de passie, expertise en betrokkenheid het verschil maken.

Profiel kandidaat- HBO-opleiding bouwkunde of 5 jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider met als vooropleiding MBO-bouwkunde of 5 jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder met als vooropleiding MBO-Bouwkunde;
- Goede administratieve vaardigheden;
- Kunnen werken met het geautomatiseerd systeem;
- Nauwkeurig, proactief, gedreven en een no-nonsense aanpak;
- Sterke communicatieve vaardigheden en een hoge mate van zelfstandigheid.