Productiemedewerker 2 ploegendienst

13 September 17:40 - Oss
Omschrijving
Als operator ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van een proces volgens de voorschriften. Je bent mede verantwoordelijk voor de opstart van de lijnen, het uitvoeren van de processen en het documenteren en registreren volgens GMP richtlijnen en EHS regels. Je lost veel voorkomende storingen op, voert orderwissels uit en doet de line clearance. Je houdt je verder bezig met het ontdekken van problemen en bent in staat deze te vertalen naar mogelijke oplossingen. Je ondersteunt implementatieprocessen en zoekt actief naar proces en werkverbeteringen.

BedrijfsomschrijvingWil jij graag werken in een technische omgeving in de 2 ploegendienst en bij een grote farmaceutische organisatie in Oss? Dit is je kans!

Profiel kandidaatIn het bezit van Vapro basis of Vapro A en farmaceutisch vakman of bereid deze te halen. Probleemoplosser Yellow belt gecertificeerd of bereid dit te halen
MBO werk en denk niveau 3. Een afgerond MBO 3 diploma is een absolute eis!

Gevraagd opleidingsniveau: minimaal VMBO.
Voor deze functie wordt minimaal 1 ja(a)r(en) relevante werkervaring gevraagd.
Meer informatie is te verkrijgen bij Adecco 418, telefoonnummer 0478 586770. Referentienummer van deze vacature: 418201732004.