Vakleerkracht consumptieve techniek

13 January 02:45 - Den Haag
Omschrijving
Vakleerkracht consumptieve techniek

Locatie Den Haag

De collega die we zoeken zal binnen het vakgebied consumptieve techniek speciaal onderwijs gaan verzorgen aan leerlingen op een pittige cluster-4 locatie.

Het betreft een orthopedagogische onderwijsinstelling voor gespecialiseerde onderwijszorg. Binnen Het onderwijsprogramma zijn verschillende trajecten mogelijk, uiteenlopend van het behalen van een diploma tot het opdoen van gedegen werkervaring voor de arbeidsmarkt.

In samenwerking met verschillende bedrijfsopleidingen verzorgen we diverse MBO niveau 1 en 2 opleidingen en/of onderdelen daarvan.

Jongeren die in een dergelijk beroepsprofiel geplaatst worden, streven naar het behalen van de wettelijk vereiste startkwalificatie (minimaal MBO niveau2) of naar het behalen van certificaten waarmee de doorstroom naar het vervolgonderwijs geoptimaliseerd wordt.

We zijn een zeer dynamische en bijzondere onderwijslocatie die flexibele en enthousiaste mensen dagelijks nieuwe uitdagingen biedt.
-
- Eén van de belangrijkste uitgangspunten zijn dat het gegeven onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Hoewel iedere school zijn eigen karakter en onderwijsprofiel heeft, zijn de uitgangspunten – perspectiefrijk onderwijs bieden en uitgaan van de mogelijkheden van de leerling – voor alle scholen gelijk. Als teamlid vragen we je jouw expertise in te zetten voor onze leerlingen.
-
- Herken je jezelf in bovenstaand profiel?
- Mail je cv en motivatie naar m.huizinga@theschoolfactory.eu
-

BedrijfsomschrijvingInstelling voor jeugdzorg

Profiel kandidaatFunctie eisen
- Voor deze functie moet je in elk geval in het bezit zijn van een Pabo diploma of een 2e graads lesbevoegdheid voor het vakgebied consumptieve technieken.
- Kandidaten met ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep hebben onze voorkeur.
- Ervaring met de doelgroep en consumptieve technieken is een eis.

Na je start en gedurende je loopbaan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling.

Bij interesse ontvangen wij graag een korte motivatiebrief met CV per e-mail t.a.v. Monique Huizinga, m.huizinga@theschoolfactory.eu
Het aanvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wanneer je niet beschikt over één van bovenstaande diploma's kan je sollicitatie niet in behandeling genomen worden.