PABO docent-Techniek

13 January 02:45 - Spijkenisse
Omschrijving
PABO docent-Techniek

Over de functie

Techniek is overal! Techniek is de toekomst, vooral voor onze jongens
Onze "Speciale Jongens"

Als je om je heen kijkt, maar ook alle gebruiksvoorwerpen die je dagelijks in je handen hebt zijn het resultaat van een vernuft staaltje techniek. Ben jij die hands-on, bevlogen Docent Techniek die de leerlingen warm laat lopen voor het vak? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Het betreft een school voor VSO-ZMOK binnen de gesloten Jeugdinrichting Als Docent Metaal binnen deze gesloten instelling geef je les aan klassen van het vmbo (basis/kader) niveau. Jij verzorgt de praktijklessen en begeleid de leerlingen waar nodig.

Jij brengt, door middel van jouw enthousiasme en jouw praktijkervaring, de lesstof over met een voor de doelgroep goed te begrijpen uitleg.
Als Docent Metaal ken je uiteraard de basis van metaalbewerking en beheers je de verschillende technieken binnen de metaalbewerking, o.a. het solderen, het lassen en het plaatwerken.
-
- Je gaat lesgeven aan onze jongens, dus we zoeken een ëchte"kerel of vrouw met ballen.
- Je zorgt voor veiligheid in de klas en je bouwt een band op met de leerlingen
- Je enthousiasmeert de leerlingen voor jouw vak
- Je bent geduldig met de leerlingen en je laat de leerlingen zich zeker voelen, met een natuurlijk gezag en overwicht

Bij interesse ontvangen wij graag een korte motivatiebrief met CV per e-mail t.a.v. Monique Huizinga, m.huizinga@theschoolfactory.eu
Het aanvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wanneer je niet beschikt over één van bovenstaande diploma's kan je sollicitatie niet in behandeling genomen worden.

BedrijfsomschrijvingJeugdinrichting

Profiel kandidaatWaar moet je aan voldoen om in aanmerking te komen voor de vacature docent Techniek:
- Je bent PABO bevoegd en hebt affiniteit met techniek of je bent 2e graad bevoegd voor Techniek
- Je hebt ervaring met zelfstandig lesgeven
- Je bent geduldig en enthousiast
-
- Ben je enthousiast geworden en wil je ons team komen versterken dan ontvangen wij heel graag een motivatiebrief met CV per e-mail t.a.v. Marcy Sassen, m.sassen@theschoolfactory.eu
- Het aanvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wanneer je niet beschikt over één van bovenstaande diploma's kan je sollicitatie niet in behandeling genomen worden.