Belastingadviseur met leidinggevende capaciteiten

14 November 13:00 - Oss
Omschrijving
De fiscale partner van dit accountskantoor is op zoek naar een ervaren Belastingadviseur, die de volgende punten kan combineren: vaktechniek, interne aansturing, beheren eigen klantenportefeuille en netwerken/acquireren. De klantenportefeuille die je bedient, gaat om het MKB+ segment.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een accountantskantoor dat zich zowel op nationaal als internationaal niveau opereert. De grootte van de organisatie heeft geen invloed op de sfeer: er hangt een open en informele sfeer waar je jezelf snel thuis voelt. De accountancy en fiscale sector zijn belangrijke varianten op het uitgebreide assortiment dienstverlening dat onze relatie aanbiedt. Voor de fiscale afdeling is onze relatie op zoek naar een gedreven Belastingadviseur.

Profiel kandidaatOnze opdrachtgever is een NOB-kantoor en daarom zijn we op zoek naar een Belastingadviseur met NOB-titel. Daarnaast wordt er 6 tot 15 jaar ervaring in de fiscale adviespraktijk gevraagd. Als jij jezelf bovendien herkent in de volgend kenmerken, ben je de kandidaat die we zoeken: extravert, innovatief, besluitvaardig, creatief, daadkrachtig en communicatief.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseurs.    
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur.

Tags: belastingadviseur, fiscalist, fiscaal advies, adviespraktijk, accountancy, professioneel accountantskantoor, MKB, hoogwaardige dienstverlening, WO, fiscaal recht, fiscale economie, NOB, samenwerken fiscaal partner, communicatief vaardig, Oss, Brabant.