Slijper Zandgieterij

14 November 13:00 - Venlo
Omschrijving
Het zandgietproces begint met het vervaardigen van een driedimensionale afdruk uit de holte van een model. Voor de complexere modellen worden kernen in het model gebruikt. Deze modellen en kernen zijn op een kwalitatief hoogwaardige manier vervaardigd, waardoor een compleet en hoogwaardig eindproduct gegarandeerd wordt.Vervolgens wordt een afdruk in zand van het model gemaakt door twee zandgietkasten tegen elkaar te drukken. Deze afdruk dient als mal tijdens het gietproces. In de mal wordt het metaal gegoten tot eindproduct, waarna jij als slijper het product een zorgvuldige afwerking geeft!
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:

• Een leuke, informele werkomgeving,
• Marktconform salaris,
• Een aanstelling op basis van 40 uur per week,
• Werken in dagdienst van 07:00 - 15:45 uur,
• Uitzicht op een vast dienstverband!

BedrijfsomschrijvingHet bedrijf is een vooraanstaand producent van hoogwaardig aluminium hogedrukgietwerk en zandgietwerk en coquillegietwerk. In de aluminiumgieterij worden onderdelen voor elektromotoren, kantoormeubelen, verwarmingssystemen, verlichting, medische apparatuur en andere industriële toepassingen gefabriceerd. Zowel kleine als grote series behoren tot de mogelijkheden. Het vervaardigen van dunwandige gietproducten is één van de specialiteiten. De begeleiding bij het gehele productieproces, van het ontwerp tot het leveren van de (bewerkte) producten behoort tot het soort dienstverlening waarmee het bedrijf zich al tientallen jaren onderscheidt.

Profiel kandidaatWij zoeken wij:
De ideale kandidaat is leergierig en beschikt over technisch inzicht, een gezonde werkmentaliteit, een flinke dosis motivatie en twee rechterhanden.
Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel.Je werkt in dagdienst binnen een warme omgeving en ziet deze baan als een kans om binnen een goed georganiseerd en gezond bedrijf in vaste dienst te kunnen treden.