Functioneel applicatiebeheerder

14 November 13:00 - Ridderkerk
Omschrijving
Voor een klant in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een functioneel applicatiebeheerder voor een tijdelijke functie. Je wordt verantwoordelijk voor het uitrollen van het nieuwe ERP pakket. Samen met een aantal collega’s ga je werken aan dit nieuwe ERP systeem. Je taken zullen onder ander bestaan uit:

- Het inrichten van het ERP systeem.
- Diverse lay-out aanpassingen doen of voorstellen van aanpassingen.
- Het converteren van bestanden.
- Opzet gebruikershandleiding van het ERP pakket en training van medewerkers.
- Testen van processen met behulp van het nieuwe ERP systeem.
- Scripts schrijven.

Als functioneel applicatiebeheerder is het belangrijk dat je flexibel bent ingesteld. Wij zoeken iemand die snel kan schakelen tussen probleem en oplossing. Tot slot is het belangrijk dat je goede adviesvaardigheden hebt. Er wordt van je verwacht dat je advies kan geven over het nieuwe ERP systeem en de inrichting hiervan.
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een baan met veel verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte om jouw stempel te drukken. Het gaat om een zeer uitdagende en afwisselende functie in een Internationale en vooruitstrevende organisatie. Verder bieden wij:

- Een marktconform salaris tussen de € 2.600 – € 3.500 afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
- Een informele werksfeer binnen een team met korte lijnen.
- Flexibele werktijden.
- Reiskostenvergoeding.
- Tijdens de opdracht wordt beoordeeld of een verlenging of vast dienstverband mogelijk is

Tijdens het eerste jaar bouw je een budget op waarmee jij opleidingen kan financieren of extra vrije dagen kan aanschaffen.

BedrijfsomschrijvingDit Internationale bedrijf is gespecialiseerd in de productie en verkoop van raamdecoratie. Zij leveren hun producten aan erkende dealers in Nederland en België. De productie is in eigen beheer. Het IT team zit in Nederland, maar is leading binnen de hele group, dit betekent dat je ook bereid bent te reizen tussen de locaties in Nederland en het buitenland. Er is op dit moment een interim team opgesteld om de implementatie van het nieuwe ERP systeem mogelijk te maken. Ter aanvulling zijn wij nu op zoek naar een applicatiebeheerder.

Profiel kandidaatWij zijn op zoek naar iemand die Hands-on is, en snel aan de slag wil. Voor deze tijdelijke functie van functioneel applicatiebeheerder zijn wij op zoek naar het volgende profiel:

- Je hebt ervaring met ERP implementaties.
- Je hebt een goed gevoel voor processen.
- Je houdt van samenwerken in een klein team.
- Je kan advies geven aan gebruikers.
- Je bent MBO / HBO geschoold.
- Parttime of fulltime is mogelijk.
- Je spreekt en schrijft goed Engels.
- Je bent tijdelijk inzetbaar

Jelling is gespecialiseerd in uitdagende functies voor applicatiebeheerders.

Kijk voor meer interessante vacatures voor Applicatiebeheerder op www.jelling.nl en http://www.jelling.nl/vacatures-applicatiebeheer.html  

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.