Technisch Adviseur Sport

14 November 13:03 - 's-Hertogenbosch
Omschrijving
Voor een mooie opdrachtgever in Brabant ben ik opzoek naar een Projectmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en de werkvoorbereiding van sport-, spel- en cultuurtechnisch gerelateerde projecten. Naast de inrichting en werkvoorbereiding ga je op termijn zelfstandig naar klanten en ga je jezelf ontwikkelen tot volwaardig adviseur. Tot slot ga je zelfstandig naar buiten om inventarisaties te doen.

Je bent binnen het projectteam betrokken bij alle fases binnen de verschillende projecten waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en genoeg mogelijkheden hebt om door te groeien.

Als Projectmedewerker werk je samen met collega's aan diverse projecten gericht op innovaties en ontwikkelingen binnen de markt.
Binnen het team waarin je komt te werken wordt initiatief en meedenken erg gewaardeerd, en wordt er geluisterd naar wat iedereen heeft in te brengen.

De welbekende vrijdagmiddagborrel, leuke bedrijfsuitjes en gezelligheid op de werkvloer zorgen ervoor dat je iedere dag met een goed gevoel naar je werk gaat.


Contactinformatie

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Wim Elbersen
Telefoon: 06-22425052
E-mail: wim@nivelgroep.nl

BedrijfsomschrijvingHet is de missie van dit ingenieursbureau om in duurzame relaties te werken aan de optimale inrichting van de buitenruimte, vanaf initiatieffase naar ontwerp en via realisatie naar beheer en onderhoud.

Profiel kandidaatHBO werk- en denkniveau
Cultuurtechnische achtergrond (zoals Larenstein of HAS)
De voorkeur gaat uit naar iemand met werkervaring op het gebied van sport en cultuurtechniek
Ervaring met Autocad
Ervaring met verschillende contractvormen